Varför ZeoTec?

Det innehåller inte farliga ämnen.
Säkert för ditt hem och din familj.
Ämnen som ingår i denna produkt är biologiskt nedbrytbara till mer än 90%.
Produkten är ekonomisk och effektiv.
Produkten skadar inte vattenmiljön.
Rengöringsmedel med Zeolit.
Gå till webbshop Läs mer
Zeotec – Miljövänligt tvättmedel I Zeotec-serien finner du Miljövänligt tvättmedel, diskmedel och rengöringsmedel.

Zeotec innehåller inga farliga ämnen och är säker för ditt hem och din familj
Vad är zeolit?

Miljövänligt rengöringsmedel

Zeoliter är mikroporösa aluminosilikatmineraler som används som absorbenter och katalysatorer. Den här termen skapades av den svenska gruvarbetaren Axel Cronstedt 1756. Han sa att med den snabba uppvärmningen av kaminer absorberades en stor mängd vattenånga från materialet. På grundval av denna observation kallade han material zeolit från de grekiska orden ”Zeo” («kokning») och «litos» (sten). Zeolit, som en naturlig produkt, är negativt laddad och har förmågan att ha en hög jonisk omvandling. Detta innebär att materialet används som ett naturligt rengöringsmedel och det är en idealisk lösning för illaluktande gaser, fukt, petrokemikalier, radioaktiva material med en låg nivå, ammonium, gifter och tungmetaller.

Varför zeolit?

Zeotec är naturligt!

  • Zeolit löser upp fetter och svåra fläckar, den produkten är biologiskt nedbrytbar från 90% till 100%.
  • Zeolit förhindrar bildning av bakterier och obehagliga lukter.
  • Produkten skadar inte någon typ av yta och orsakar inte korrosion.
  • Zeolit har en bra inverkan på miljöbalansen, denna produkt är miljövänlig.
  • Produkten är ofarlig för medarbetares och kunders hälsa. Den är en helt fysisk icke-toxisk, icke-kaustik rengöringsprodukt.

Zeo Clean, 750 ml

30.80 kr  Exkl. Moms

Allrent

Beskrivning: Mjukt, luktfritt, mycket effektivt rengöringsmedel för vardagsbruk. Användningsområde: Inklusive, men inte begränsat till, kök, golv, väggar, glasytor, tyger, bilar.

Zeo Descaller Killer, 750 ml

39.20 kr  Exkl. Moms

Badrumsrengöring Spray

Beskrivning: Koncentrerad sur produkt som tar bort effektivt även de tuffaste saltavlagringarna. Användningsområden: badrum, pooler, fontäner, akvarier, toaletter, byggnader, biltvätt.

Zeo Fresh, 3 L

60.40 kr  Exkl. Moms

Tvättmedel

Beskrivning: Zeo Fresh har naturliga rengöringsegenskaper, samtidigt det ger perfekt fräschhet och vård för alla dina kläder, även de mest känsliga. Zeo Fresh är lika effektiv vid både maskintvätt och handtvätt, även i kallt vatten, och lämnar en unik, långvarig arom. Användningsområde: Tvättmaskiner

Zeo Glass, 750 ml

20.80 kr  Exkl. Moms

Diskmedel

Beskrivning: Flytande diskmedel med frisk doft av citronen  med neutralt PH-värde som är skonsamt mot huden. Användningsområden: Diskmaskiner, hem- och professionella kök. Dessutom fungerar denna produkt i kombination med andra ZeoTec produkter.

Zeo Inox, 750 ml

40.40 kr  Exkl. Moms

Metallpolish

Beskrivning: Självnedbrytbart polermedel och rengöringsmedel för rengöring av alla metaller, som lämnar en skinande blank yta. Motverkar fingeravtryck, vattenfläckar och smuts på ytan under lång tid, kan användas tillsammans med andra ZeoTec produkter. Användningsområden:  Rostfria ytor

Zeo Tex, 750 ml

30.40 kr  Exkl. Moms

Textilspray

Beskrivning: Alkaliskt, luktfritt flytande rengöringsmedel för textilytor. Det eliminerar smuts, damm, feta märken och fläckar (ex. vin, kaffe och fruktjuicer), neutraliserar obehagliga lukter och lämnar färgat tyg rent. Produkten är säkert för hälsa och miljö. Lämplig för dammsugare. Användningsområde: Lämplig för men inte begränsad till mattor, soffor, bilinredning, färgad klädsel, möbeltäcken, skor, kläder och underkläder.